Velkommen til vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at gennemse og bruge dette websted accepterer du, at overholde og være bundet af følgende vilkår og betingelser for brug, som sammen med vores privacy policy regulerer forholdet bruge af dette websted.

Bemærk, at bjergbestigning er en risiko sport, og du bør ikke bruge oplysningerne på dette websted uden at kontrollere andre kilder og lokale bjergbestigning vejledninger.

De oplysninger, du finder her er lavet med min bedste viden, men vi stærkt anbefale, at dobbelt tjekke alle oplysninger.

Brugen af dette websted er underlagt følgende vilkår for brug:

Indholdet af siderne på denne hjemmeside er for din generelle oplysninger og brug. Det er med forbehold for ændringer uden varsel 

Hverken vi eller nogen tredjemand vil give nogen garanti eller garanti med hensyn til nøjagtighed, rettidighed, resultater, fuldstændighed eller egnetheden af de oplysninger og materialer fundet eller tilbydes på dette websted.

Du anerkender, at sådanne oplysninger og materialer kan indeholde unøjagtigheder eller fejl, og vi udtrykkeligt udelukker ansvar for eventuelle unøjagtigheder eller fejl i videst omfang det er tilladt ved lov.

Deres brug af eventuelle oplysninger eller materiale på dette website er helt på egen risiko, som vi ike hæfter for. Det skal være dit eget ansvar at sikre, at alle produkter, tjenester eller oplysninger til rådighed via denne hjemmeside opfylder dine specifikke behov.

Dette websted indeholder materiale, der er ejet af eller licenseret til os. Dette materiale omfatter, men er ikke begrænset til, layout, udseende, udseende og grafik. Eftertryk forbudt undtagen i overensstemmelse med loven om ophavsret, som indgår i disse vilkår og betingelser. Alle varemærker er gengivet på dette websted, som ikke er ejet af eller licenseret of os, der er skrevet på hjemmesiden.

Uautoriseret brug af denne hjemmeside kan give til et erstatningskrav og / eller som en strafbar handling. Dette websted kan også indeholde links til andre hjemmesider. Disse links er der af hensyn til din bekvemmelighed at give yderligere oplysninger. De er ikke ensbetydende med, at vi støtter deres hjemmeside (r). Vi har intet ansvar for indholdet i den forbindelse hjemmeside

Deres brug af denne hjemmeside, og enhver tvist, der udspringer af en sådan brug af hjemmesiden er underlagt lovgivning i Tyskland